Toe aan een nieuwe website voor je onderneming? Kies VrijdagOnline

VrijdagOnline heeft al meer dan 1.500 organisaties een nieuwe website bezorgd. Van zelfstandigen tot internationale organisaties. Zoek je een ervaren web developerom je MKB website laten maken? VrijdagOnline plant je site vanaf het begin samen met jou. Zodat die voldoet aan al je eisen en je bedrijf een grote online aanwezigheid geeft. De specialisten van VrijdagOnline vullen geen sjabloon – ze maken maatwerkprojecten. Zodat elke organisatie de site krijgt die hij verdient.

Samen bouwen aan de site die je nodig hebt

Als je met VrijdagOnline in zee gaat, wordt elk aspect van de website in overleg met jou gemaakt. Een ontwerper neemt eerst contact met je op. Samen bespreken jullie de behoeften van je bedrijf en het doel van de site. Zo plannen de mensen van VrijdagOnline welke pagina’s en functies er op de site komen. Bijvoorbeeld een webshop, een portfolio of een handig contactformulier. Tijdens de ontwikkeling krijg je telkens gelegenheid om feedback te geven. Daarom wordt de website een samenwerking tussen jou en VrijdagOnline.

Een responsive website die er op elk apparaat fantastisch uitziet

Steeds meer mensen zoeken alleen nog maar op hun smartphone en tablet naar diensten en producten. Een moderne website ziet er daarom op elk scherm goed uit: hij is responsive. Bij VrijdagOnline worden websites van het begin af aan responsive opgebouwd. Zodat het niet uitmaakt of je hem bekijkt op je smartphone of op de PC.

Perfecte vindbaarheid online

VrijdagOnline zorgt dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Met de juiste zoektermen en SEO komt hij hoog in de zoekmachines terecht. Zo vinden je klanten je sneller. De site is meertalig en dus geschikt voor internationaal gebruikt. VrijdagOnline gebruikt een eigen bedieningssysteem of CMS. Dit is geschikt voor iedereen, waardoor jij of je medewerkers snel nieuwe producten, tekst of blogs kunnen toevoegen. Zo houd je zelf je site actueel.

This entry was posted in $1$s. Bookmark the permalink.